English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Restauratie

 

Behoud van cultuurhistorische waarde

Naast het uitvoeren van nieuw en onderhoud schilderwerk, hebben onze professionele mensen veel ervaring in het restaureren van (oudere) woningen en (monumentale) gebouwen. Het behoud van de cultuurhistorische waarde van het object vormt ons belangrijkste uitgangspunt bij restauraties van decoratief schilderwerk.

Vakkundige restauraties

Voorafgaand aan een restauratie wordt kleuronderzoek uitgevoerd. Op basis van deze inventarisatie stellen we een restauratieplan op dat we voorleggen aan u, onze opdrachtgever. Gedurende de restauratie worden de beargumenteerde keuzes gerespecteerd. Onze restauratie- en decoratieschilders beheersen verschillende ambachtelijke methoden en technieken voor het uitvoeren van vakkundige restauraties.

Monumentale restauraties

Ook het schilderwerk in een kerk of monumentaal pand kunnen wij de restaureren. Wij hebben de kennis, kunde en ervaring hiervoor. Bijna alle decoratie schildertechnieken zijn bekend werkterrein voor ons, zoals: - kleur- en materiaalonderzoek - restauratie- en schilderwerken aan monumenten
- monumentale plafond- en wandschilderingen
- historische gevelreclames
- hout- en marmerimitaties 

Powered by Digital Creative Design