English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Het bedrijf en onze visie

 

Familiebedrijf

Het schildersvak zit al jaren in de familie van Loon. Ook de derde generatie is besmet met de passie voor het vak! Na ruime ervaring te hebben opgedaan in het schildersvak en na diverse specialistische opleidingen ben ik in 2004 in de familiezaak gekomen.

Vakmanschap en kwaliteit

Bij onze activiteiten en onze professionele medewerkers staan vakmanschap en kwaliteit voorop, samen met een klantgerichte benadering. Ons personeel bestaat uit goed opgeleide vakmensen, die wij voor een groot deel zelf praktijktraining geven. De lijnen tussen de klant en ons houden we zo kort mogelijk, zodat u altijd weet wie u moet benaderen als u vragen heeft.

De wens van de klant staat centraal

Het spreekt voor zich dat wij werken met professionele producten. We volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet en spelen daarop in. Dat geldt voor materiaalgebruik, veiligheid en gezondheid én voor een perfect resultaat. De wens van de klant staat centraal. Met onze professionele manier van werken komen we tot een mooi en goed resultaat, dat beantwoordt aan de verwachtingen van de klant.

Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Waalwijk, maar ons werkgebied is groter dan Waalwijk en omstreken. Voor specialistische technieken worden we vaak benaderd voor projecten buiten de regio. Dat is uiteraard geen probleem. Zolang we kwalitatief goed werk kunnen leveren en onze klanten tevreden kunnen stellen, reizen we ook buiten onze regio.

Heeft u interesse in mooi en professioneel schilderwerk of heeft u iemand nodig met specialistische verftechnieken, neem dan contact met ons op.