English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Goed schilderwerk aan de buitenkant

 

De eerste indruk

De eerste indruk is bepalend. Daarom is het zo belangrijk dat uw huis, bedrijfshuisvesting of ander pand er aan de buitenkant piekfijn uitziet. Goed verzorgd en mooi schilderwerk geeft een prachtige uitstraling aan uw pand. Omdat weersinvloeden vrij spel hebben, is goed onderhoud van uw schilderwerk erg belangrijk. Ook daarvoor zorgen de professionele mensen van Van Loon Schilder- en Decoratiewerken.

Langere levensduur met de juiste verf

Voor de levensduur van met name hout, is goed onderhoud van het schilderwerk erg belangrijk. Verf heeft een goede beschermende functie tegen weersinvloeden, zoals regen, wind, warmte en kou. Daarom gebruiken we professionele producten in de voorbehandeling en afwerking van het werk. Naast een mooie en verzorgde uitstraling zorgen onze schilders voor het behoud van uw pand.

Advies

Van Loon Schilder- en Decoratiewerken denkt graag met u mee over kleuren, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Zo ontstaat er samen met u een prima plan van aanpak. Wilt u meer weten over de duurzame uitstraling van uw pand en over de mogelijkheden die Van Loon Schilder- en Decoratiewerken u kan bieden?  U kunt ons bellen op 06 23 23 76 62 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.